Vernieuwd platform en nieuwe adviseur Onderwijstalenten

13-08-2024

 

Anneke van Veen is na de zomervakantie 2024 de hoofdverantwoordelijk adviseur Onderwijstalenten in verband met het vertrek door de naderende pensionering van Ria Havinga. Anneke is vanaf januari 2024 al betrokken als adviseur Onderwijstalenten binnen Verus. Onderwijstalenten is het vacatureplatform voor aangesloten leden van Verus, dat zij als dienstverlening kunnen gebruiken.

Samen met Ria Havinga is Anneke verantwoordelijk voor de overzetting van Onderwijstalenten naar een nieuwe online partij afgelopen kwartaal en voor een upgrade van alle functionaliteiten van Onderwijstalenten naar de nieuwste technieken in de zomervakantie. Het platform houdt dezelfde look-and-feel voor alle gebruikers, maar op de achtergrond zijn alle functionaliteiten ververst en weer up-to-date.

Na de herfstvakantie gaat Ria Havinga met pensioen. Anneke van Veen is een deskundige opvolger met oog voor gebruikerscontact, de christelijke identiteit waar Onderwijstalenten specifiek voor staat en voor goede communicatie. 

Ria bedankt alle gebruikers van Onderwijstalenten voor het vertrouwen en de prettige samenwerking van de afgelopen jaren. Met een frisse upgrade van het vacatureplatform Onderwijstalenten en een deskundige nieuwe adviseur, kan Verus haar leden in de toekomst blijvend bedienen. 



« Terug naar het overzicht