Prijsvraag: maak kans op een compleet verzorgde dag naar VERUS2024

15-05-2024

 

Toetsen, leerlingen met elkaar vergelijken, afstroomcijfers en pisa-scores: we zien steeds minder de mens achter deze data. Er is een samenleving gecreëerd waarin prestaties bepalen wie je bent: kortom, we zijn gefascineerd door prestaties. Tijdens VERUS2024 op 20 november 2024 in de Kunstlinie Almere verdiepen we ons in deze prestatiefascinatie, maar we willen ook perspectief en hoop meegeven. Dat doen we met inspirerende sprekers, met muziek, maar ook met elkaar. Jij kunt met jouw schoolteam een volledig verzorgde dag, inclusief begeleiding, winnen naar dit event. Lees hier hoe je kans maakt op dit ‘schoolreisje’!

Wat is fijner dan samen met jouw collega’s (van leerkracht tot schooldirecteur en bestuurder) een dag geïnspireerd te worden én de handen uit de mouwen te steken om in deze tijd van prestatiedenken tot een nieuw perspectief te komen. Wij bieden graag één school de kans om op schoolreis te gaan naar ons event. Op deze dag wordt alles voor jou van top tot teen geregeld. Dit betekent dat jij en je collega’s ’s ochtends met een bus worden opgehaald, gedurende de dag worden begeleid door een adviseur van Verus en ook zorgen dat je weer ‘thuis’ wordt gebracht. Kortom: een mooie studiedag voor jouw team!

Om kans te maken op deze volledige verzorgde dag willen we je vragen om onderstaand formulier in te vullen. We willen graag weten wat jij – samen met je collega’s – wil ontdekken tijdens 2024. We kiezen dan het beste antwoord* uit, en regelen dat jouw school geheel gratis van deze dag kan genieten.

Het gaat om de volgende prijsvraag: Wat hoop jij samen met jouw schoolteam te ontdekken tijdens VERUS2024? Reageer vóór 3 juni a.s. om kans te maken op deze schoolreis!

Je kunt je inschrijven op:Verus



« Terug naar het overzicht