Leraar van het Jaar

04-10-2024

 

Vier nieuwe leerkrachten en docenten mogen zich dit jaar Leraar van het Jaar noemen. Waaronder twee onderwijsprofessionals uit de scholen van onze eigen leden.

Dit werd hen allen op donderdag 3 oktober meegedeeld tijdens een spannende ontknoping in theater Singer in Laren. Roos van der Linden (PO), Roos Hoornick (SO), Arash Mortezavy (VO) en Eline Gerritsen (MBO) werden flink in het zonnetje gezet.

Werkzaam op Verus-scholen
PO-leerkracht Roos van der Linden en VO-docent Arash Mortezavy zijn beide werkzaam bij Verus-leden. Zo is Roos leerkracht bij De Regenboog in Utrecht, onderdeel van PCOU Willibrord. Arash is werkzaam bij Visser ’t Hooft Lyceum in Leiderdorp. Verus is blij om te zien dat twee onderwijsprofessionals van scholen die zijn aangesloten bij onze vereniging zijn verkozen tot Leraar van het Jaar. Het is indirect een mooie pluim voor het bijzonder onderwijs

Samen met de andere twee winnaars zijn zij nu een jaar lang het gezicht van de beroepsgeroep en ambassadeurs binnen hun sector. Op verschillende momenten maken zij impact door het onderwijsvak te promoten en aandacht te vragen voor thema’s die de kwaliteit van de beroepsgroep raken.

Lees het hele artikel

Bron: Verus



« Terug naar het overzicht